Hopp til innhold

Tester OL-løypa i Sør-Korea

Lørdag 20.februar tester Norges slopestyle-utøvere OL-løypa i Bokwang i Sør-Korea.

To år før OL i Sør-Korea er det verdenscup i slopestyle i Bokwang, og utøverne får testet OL-løypa for første gang. Lørdag 20.02 står Norges beste freeskikjørere på start og det blir spennende å se hva de føler om løypa i Sør-Korea før lekene på samme sted. 

Disse utøverne er tatt ut:
Johanne Killi, Dombås
Tiril Sjåstad Kristiansen, Geilo
Felix Stridsberg Usterud, Bærum Skiklubb
Øystein Bråthen, Torpo

Bråthen kjørte inn til en sterk tredje plass i forrige verdenscuprunde i slopestyle i Mammoth i slutten av januar, mens Usterud tok en 12.plass. Jentene har også prestert bra i slopestyle så langt i sesongen og Killi og Sjåstad Kristiansen tok henholdsvis 4. og 5.plass i Mammoth. 

Konkurransen fra Bokwang sendes på NRK1 08.50, lørdag 20.02.

NIF-EPI01, 01
NSF - Nor Freeski