Hopp til innhold

Øystein Bråten i aksjon i nattens finale.

Sterk tredjeplass

Øystein Bråten (20) klinket til med tredjeplass i nattens slopestylefinale i Mammoth i verdenscupen.

En strålende fornøyd Øystein Bråten

Norges beste slopestylekjører leverte da det gjaldt som mest. Som sistemann ut i rennet i sitt andre run klinket han til med poengsummen 86,40. Det holdt til tredjeplass og en sterk pallplassering i kamp mot verdens beste slopestylekjørere.

- Jeg er veldig fornøyd med dagen i Mammoth. Jeg føler at kjøringa satt bra hele dagen. Det har vært en uke med mye vind og venting, så det var kult at vi fikk gjennomført konkurransen i dag og ekstra gøy å ende opp på pallen, og herlig å få det til før denne ukens X Games, sa Bråten.


Fra venstre: Øystein Bråten, Joss Christensen og Mcrae Williams


Sportssjef Christopher Frankum er strålende fornøyd.

Øystein viste stabil og god kjøring. I kvalifiseringa var han rå. Dette lover bra foran X Games, sier Frankum.

Felix Stridsberg Usterud kjørte inn til 12.-plass. 15 år gamle Birk Ruud overrasket alle med finaleplass i rennet. Han er et av Norges største slopestyletalent på mange mange år.

I kvinneklassen ble det stang ut for både Tiril Sjåstad Kristiansen og Johanne Killi. Mens Killi endte på den sure fjerdeplassen, ble Sjåstad Christiansen nummer fem i en amputert finale preget av vind og mye usikkerhet for jentene.

Resultater på fisski.com 

NIF-EPI03, 03
NSF - Nor Freeski