Hopp til innhold

Johanne Killi

Klare for X Games finale

Skikjører Johanne Killi er klar for sin første slopestylefinale i X Games i kveld. Sammen med Tiril Sjåstad Christiansen seiler begge opp som to av favorittene i medaljekampen.

Under helgas generalprøve kjørte Killi og Sjåstad Christiansen inn til fjerde- og femteplass – uten å imponere – og med utfordringer for løperne med hensyn til vær og vind. Denne uka har jentene har gjennomført gode treninger. Begge er motiverte for å satse stort i kveld. Været og forholdene ser bra ut. Alt ligger til rette for en god konkurranse. Åtte jenter skal knive om medaljene i kveldens finale.

- Jeg føler treningen i dag bra veldig bra og «runet» satt til slutt. Jeg ga meg litt tidligere med en godfølelse og gir selvsagt alt i kveld. Jeg gleder meg til å konkurrere her igjen, sier Sjåstad Christiansen. 

- Etter å ha sett nivået i treningen har jeg trua så lenge jeg setter alt. Det har gått bra på trening, og har fått prøvd det jeg skal. Jeg er veldig spent før finalen i kveld, sier Killi.

Mennenes slopestylefinale går søndag kveld norsk tid.

X Games nettside

NIF-EPI02, 02
NSF - Nor Freeski