Hopp til innhold

Slopestyle kvalikken i NM utsatt til lørdag

NM på Hafjell er i full gang og i går skulle herrer junior og senior kvalifisere seg til finalen i Slopestyle på lørdag. Junior herrer fikk akkurat fullført sin kvalikk, men pågrunn av for sterk motvind, som gjorde at det ikke ble fart til hoppene, vil herrer senior sin kvalikk bli på lørdag morgen i stedet etter en avstemning blant kjørerne.

De som derimot klarte å kvalifisere seg i dag til en finale på lørdag er:

Ferdinand Dahl

Henning Hansen Pytte

Mathias Høgås

Markus Leyobo

Gustav Johnsen Granøien

Mathias Hertzenberg

Eirik Tøraasen

Erlend S Hagen

Andreas Viken

og Jonas A H Fjelstad

Coursen i Hafjell ser meget bra ut og består i år av to railelementer på toppen. En flat og en dobbelkink rail ved siden av hverandre. Videre nedover har kjørerne utvalg av en gap til box eller gap til rail før de kommer til to hopp etter hverandre avbrutt av en shoot-out rail før det avsluttes med enda et hopp.

Landslagskjører, Johan Berg, var en av de som skulle i ilden i går, men blir nødt til å vente til lørdag i stedet.  Han er uansett positiv til å gjøre et nytt forsøk:

-  Coursen er sykt kul og morsomt å cruise i Hafjell igjen under det digge været vi har hatt i dag. Synd at vinden ødela for farten, men satser på at det blir bra på lørdag morgen og da er det bare å bringe A-gamet, sier Johan som blir å se på Open Klasse på Voss ikke lenge etter NM.

I dag er det Big Air som er på agendaen og finalen vil bli livestreamet på utvalgt lokal presse, Fatstone tv, Nor Freeski sin facebook side og på Fri Flyt sine nettsider.

 

 

NIF-EPI03, 03
NSF - Nor Freeski