Hopp til innhold

Klart for NM i Halfpipe

I morgen det klart for NM i Halfpipe i Wyller og nest siste konkurranse i årets Nor Freeski Cup. Pipen i Wyller har blitt brukt flittig de siste dagene av blant annet lokale hemingkjørere som Ulrik Hopp, Benjamin Holsten og Johan Berg og det er nærmere 25-30 deltakere som skal kjempe om NM tittelen i pipe i morgen.

I går var siste åpne treningsdag for alle, for i dag er pipen stengt for prepping sånn at den er i tipp topp shape til morgendagens NM. Landslagskjører, Jon Anders Lindstad, er selvføgelig til stede i hovedstaden for å forsvare tittelen fra i fjor, og i går var han, Klaus Finne og Johan Berg i Wyller for å fintune feelingen til lørdagens NM.

Jon Anders er den eneste som representer Norge i halfpipe i World Cupen, men det betyr ikke at morgendagen kommer til å bli en walkover for hans del. Klaus Finne viste i går at han også er i slaget og kommer defintivt til å gi Jon Anders kamp om penga. Uansett, Jon Anders står som favoritt og her er hva han hadde å si om pipen, forventningene og litt om hvordan sesongen hans har vært:

-  Jeg synes pipen er fin! Den har vært slushy de to siste dagene og i går kom det nysnø i den, så jeg håper at det blir nattefrost, sånn at farten er good i morgen. Sesongen min har vært grei. Var uheldig å skade kneet litt på starten av sesongen, rett før dew tour kvalliken. Dermed fikk jeg et lite avbrekk, men har gått greit i de to siste world cup's i Park City og Tignes. Morgendagen blir spennede. Har tenkt meg ut 2 runs og håper pipen blir bra så jeg får boosta litt! Tror konkurransen blir spennende, folk kommer til å dra på så tror mange kommer til å kjøre bra i morgen!

Det er oppmøte for alle kl 10.00 i morgen i bunnen av pipen. Har du ikke meldt deg på, men ønsker å delta kan du betale 200 kroner i kontanter til sekretariaet i morgen tidlig.

Slik blir programmet:

 Lørdag 28. mars 2015 -  NM Yngre Junior (00-02),  Eldre Junior (98-99) og Senior (1997+)
 
10:00    Oppmøte i bunnen av Pipen, registrering og utdeling av startnumre
10:45   Løpermøte i bunnen av Pipen
11:00   Trening starter
12:30   Kvalifisering starter
14:30   Finaler

 

 

NIF-EPI03, 03
NSF - Nor Freeski