Hopp til innhold

NOR Freeskicup Drammen utsettes

Arrangøren i Drammen har den siste uken jobbet på spreng med å klargjøre til NOR Freeskicup, men grunnet utfordringer med snø utsettes konkurransen med en uke.

"Det viktigste er at coursen skal være så bra som den kan være og derfor velger vi å utsette konkurransen en uke" sier org. leder Bjørn Sæterøy. Det er meldt mye kaldt vær den kommende uken og det kan da produseres mye snø for å ferdigstille coursen til helgen 13-14. februar. Det vil bli det samme programet som først planlagt. Håper så mange som mulig også har annledning til å komme neste helg. For evt. spørsmål ang. påmelding/avmelding tas dette direkte med arrangør med Bjørn Sæterøy (bjorn@sateroy.com). Helgas NOR Freeski Big Air i Kirkerud går som planlagt.                                                             

For mer info og program sjekk ut FACEBOOK

For resten av terminlisten trykk HER.

NIF-EPI01, 01
NSF - Nor Freeski