Hopp til innhold

Next door jib jam i Tryvann

Da sveiver Heming Adrenalin i gang en ny jib jam i Tryvann onsdag kveld.

Blir hopp i Hyttlibakken også denne gang, og med god værmelding vil passering av kulen være godt innenfor rekkevidde. De som ikke var helt fornøyd med trikset sist har nå en gylden mulighet til å sette noe fett, og for de som ennå ikke har vist seg frem er det bare å stille opp og imponere dommerne. Enten du sitter inne med noe kule triks eller bare ønsker å staighte et hopp er du hjertelig velkommen.   

Deltakelse er gratis og åpent for alle som går i 4.-10. klasse. Du trenger evnt heiskort, med det er også fullt mulig å haike. Adrenalin stiller med gode dommere, kul speaker, heftig musikk og feelgood stemning i bakken. Dette er både morsomt og kult!

Tid og sted:

Oslo Vinterpark, Tryvann

Onsdag 11. februar

Program:

Ski

Påmelding/Trening 1730-1800

Jam session 1800-1845

Preparering

Resultater

Snowboard

Påmelding/Trening 1900-1930

Jam session 1930-2015

Resultater

Påmelding skjer ved fremmøte i bakken.

For spørsmål og andre henvendelser ta kontakt med

Trond Solberg (trond_solberg@msn.com)

Neste Jib Jams blir onsdag 25. februar og onsdag 11. mars

NIF-EPI03, 03
NSF - Nor Freeski