Hopp til innhold

Hopp Hoppet Seg Til Seier

Heming gutten, Ulrik Hopp, tok innersvingen på alle og vant dagens slopestyle konkurranse i Oppdal for seniorene. Max Larsen og Niklas Helland kapret andre og tredje plassen. I junior klassen var Ferdinand Dahl igjen overlegen og tok sin andre seier på rad i Nor Freeski Cupen. Ingebrigt Killingberg og Eirik Tørraasen delte andreplassen.

Nor Freeski Cup ruller videre og i helgen er det Oppdal som står for tur. I dag var det juniorene og seniorene som skulle I ilden og som vanlig var det høyt nivå I begge klassene. Det var varierende forhold under hele dagen, men juniorene trakk det lengste strået og fikk starte dagen under sol og blå himmel. Det var godt med vind under deler av konkurransen og noen av juniorene slett til tider med vinden. En som derimot ikke slet med hverken vind eller forhold var Ferdinand Dahl og etter endt finale sto han igjen på toppen av pallen for, som tidligere nevnt, andre gang på rad etter at han tok seieren i Drammen forrige helg.

Det var kun fire jenter med i konkurransen i dag, men jentene dro på for det og til slutt var det Johanne Killi som sto på toppen av pallen, tett fulgt av Marina Johansen og Sandre Eie. Tora Johansen var vinner og eneste deltaker for jenter i junior klassen.

I det finalen til seniorene ble satt i gang begynte det å skye over i Oppdal og hoppene gikk fra fine og myke til harde og isete, og det skulle vise seg å være problematisk for mange å takle. Men som det kjente ordtaket sier: Det finnes ingen problemer i livet, bare utfordringer og den som taklet utfordringene best i dag var altså Ulrik Hopp. Runnet hans så slik ut:

 

  • Switch tailfirst 270 på til 270 av
  • 270 på til frontside 450 av
  • Cork 9 nose
  • Swictch dobbelcork 9 safety
  • Høyre cork 9 reverse tail

Et ganske imponerende run og høyt nok scoret til å ta seieren. I tillegg vant han en samling med landslaget senere i år. På plassene bak han kom Max Larsen og og Niklas Helland, mens hjemmehåpet, Vebjørn Svorkmo, igjen måtte ta til takke med den litt sure fjerdeplassen.

I morgen er det yngre junior sin tur til å teste sine ferdigheter i coursen her i Oppdal og det forventes store triks der også. 

 

 

 

 

 

 

NIF-EPI03, 03
NSF - Nor Freeski