Hopp til innhold

Klart for Big Air i Kirkerud

På søndag er det igjen klart for ny konkurranse i Nor Freeski Cupen. Kirkerud står for tur og det skal konkurreres i Big Air.

I den anledning dro Johan Berg og lokalshredderen, Felix Usterud, ut til bakken i Bærum i går for å kvalitetssikre hoppet og for å filme til Fri Flyt sin Twintipedia nett serie. 

Begge gutta drar over den velkjente atlanterhavsdammen på mandag for å cruise litt i Breckenridge og bli litt varm i trøya før de skal kjøre Park City Grand Prix i slutten av måneden som er et World Cup event i Slopesyle.

Men før den tid stiller begge gutta opp i Kirkerud på søndag for å gi resten av den norske freeski eliten noe å bryne seg på. Både Johan og Felix viste i dag at alt av grabber sitter som et skudd, men de store triksene sparer de derimot til søndag. For store triks vil det uten tvil bli på hoppet i Kirkerud på søndag, og Felix, som er tittelforsvarer, hadde bare lovord å si om hoppet.

- Hoppet i kirkerud er veldig bra, lite "inpact" i landingen, noe som gjør at hoppet er trygt. Det er mulighet for å gå langt, som da åpner for større triks.

Dermed er standarden satt og det er bare å glede seg til søndagen.

Link til rennprogrammet finner dere under.

Vel møtt!

http://bsk.idrett.no/avdelinger/twin-tip/sysmappe-twintip/nyheter-detalj/?tx_ttnews%5Btt_news%5D=1193&tx_ttnews%5BbackPid%5D=1240&cHash=f43b0b4c79

NIF-EPI01, 01
NSF - Nor Freeski