Hopp til innhold

Birk Ruud og Trym Sunde Andreassen ble best blant de yngste!

Sola klarte å trenge gjennom skyene på Oppdal da hovedlandsrennet ble arrangert for klassen yngre junior i går. Birk Ruud vant Slopestylen, mens Trym Sunde Andreassen dro hjem seieren i Big Air for guttene. I jenteklassen gikk Elvira Marie Ros til topps i Slopesyle og Dorthe Hårstad Renander var best i Big Air.

Gårsdagen viste at det gryr mange storjibbere blant de litt yngre i freeskimiljøet. Mange av kjørerne i går viste tekniske triks og høyt nivå på de litt mindre hoppene i parken på Oppdal. På en god dag kunne noen av de hevdet seg blant både juniorene og seniorene som kjørte NM dagen før, så at det kommer mange dyktige unge freeskiers bakfra i Norge er det ingen tvil om.

De som derimot til slutt endte på toppen av pallen var altså Birk Ruud, Trym Sunde Andreassen, Elvira Marie Ros og Dorthe Hårstad Renander. De fikk hver sin gullmedalje delt ut og med de trygt plassert rundt halsen, symboliserte det slutten på et flott arrangement på Oppdal, arrangert av Freidig Freestyle Klubb.

Det var også siste konkurranse i Norges Cupen i Freeski, men vil komme tilbake sterkere og bedre neste sesong.

Takk for i år også er det fulle resultater fra helgen på linken under.

RESULTATER

nif-epi04, 04
NSF - Nor Freeski