Hopp til innhold

Hoppet i Wyller leverer

Tirsdag kveld ble hoppet som skal brukes i Big Air konkurransen i Wyller på torsdag så å si ferdigstilt. Mange av landslagskjørerne var på plass for å teste ut hoppet som til slutt kommer til å ha en 18 meter flate til kulen.

PK Hunder, Aleksander Aurdal, Johan Berg, Magnus Solheim, Lars Bjørum og Lars Haakon Hafsal, for å nevne noen, fikk tatt et par test runs og gutta virket stoka på utformingen av hoppet og det ser ikke ut til å være noe problem med å få verken fart eller hang time for å gjøre store tricks som for eksempel double corks og double flips under konkurransen.

Det kommer til å bli kjørt flere sessions der utover morgendagen før det smeller på torsdag og hele norgeseliten samles for å gjøre opp om 20.000 kroner seg i mellom. 

Påmeldingsfristen går ut i morgen, så få ut fingeren!

Meld på

NSF - Nor Freeski