Hopp til innhold

Erik Moberg tuktet vinden best på Skeikampen

Eirik Moberg vant foran Henning Hansen-Pytte og Anders Nummedal under vanskelige forhold i Norgescupen på Skeikampen lørdag 08.03.

Solen skinte på morgningen under Norgescupen i slopestyle på Skeikampen i dag, men mye vind gjorde det vanskelig for kjørerne. Det var kun gutter 16-17 som fikk gjennomført to runs før det ble bestemt at konkurransen skulle utsettes pågrunn av for mye vind .

Vinden ville ikke løye og til slutt ble det bestemt at herrer senior og jenteklassen skulle avlyses. Dermed ble scoren fra de to kvalikk runnene til gutter 16-17 stående og det var altså Eirik Moberg som trakk det lengste strået under de vanskelige forholdene i dag med Henning Hansen Pytte og Anders Nummedal like bak.

Dette hadde Eirik Moberg å si om dagen:

Halla, jeg var veldig heldig med å starte som nummer 3 eller 4 i 2 heatet. så jeg fikk ikke de værste forholdene. Kjente jo på været at det var skummelt å kjøre, men jeg fikk satt et bra run og det nådde helt opp !  Første flat railen gjorde jeg sw høyre 2 på til switch, flat downen gjorde jeg disaster sw 2på til vanlig. Canon røret ble det en blind 2er med safety til venstre cork 9 nose på første hoppet og en cab cork 7 med Japan på siste hoppet. Veldig fornøyd med dagen !

Søndag kjører gutter og jenter 13-15 kjøre og så lenge forholdene tillater det vil det bli kjørt både kvalik og finaler her på Skeikampen.

Resultat lørdag 08.03

NIF-EPI03, 03
NSF - Nor Freeski