Hopp til innhold

Arne Krohn-Hansen best av yngre junior på Skeikampen

Heller ikke i dag var forholdene optimale da gutta skulle gjøre opp om seieren på Skeikampen.

Arne Krohn-Hansen vant i klassen gutter 13-15 på Skeikampen i dag foran Birk Ruud som delte andreplassen med Andreas Viken.  Heller ikke i dag var forholdene spesielt optimale da gutta skulle gjøre opp om seieren på Skeikampen.  Dagen begynte strålende med sol og nesten vindstille under treningen og timene før tolv.

Dessverre ville ikke værgudene samarbeide i dag heller og etter at vinden tok seg kraftig opp under andre runde av kvalifiseringen, ble det bestemt at finaleomgangene skulle utsettes. Farten til både rails og hopp ble til slutt så dårlig at utfallet til slutt ble avlysning av finaleomgangene og dermed ble resultatet fra kvalifiseringen stående hvor Krohn-Hansen ble stående som vinner.

 Premier ble det uansett til alle utøvere i denne klassen og til tross for vanskelige forhold var det et flott arrangement Skeikampen stelte i stand denne helgen.

 Neste konkurranse ut nå er Big Air i Wyller som går av stabelen allerede på torsdag. Der skal de beste jibberne i landet kjempe om heder og ære og 20.000 kroner i premiepotten. Det kommer til å bli et heidundranes show.

Uttaket til Junior VM vil bli offentligjort mandag 10.03 etter at rankinglisten er klar.

Resultat søndag 09.03

NSF - Nor Freeski