Hopp til innhold

Aleksander Aurdal under første trening
Aleksander Aurdal

Breckenridge

Finalerennet i slopestyle ble avlyst på grunn av snø og vind. Dermd ble Aleksander Aurdal nr. 15.

Lørdag 11. januar: Aleksander Aurdal var eneste nordmann som kvalifiserte seg for finalen, og med 16 kjørere i finalen var utsiktene gode for en topp 10-plassering. Men slik gikk det ikke. Aurdal og den norske landslagsledelsen hadde absolutt ikke håpet på at finalen ble avlyst. I kvalifiseringa endte Aurdal som nummer 15. Dermed endte han på 15.-plass ettersom kvalifiseringsresultatet ble tellende.

Torsdag 9. januar: Halfpipekjører Jon Anders Lindstad var svært nær finaleplass i verdenscuprennet i Breckenridge i natt. Lindstad kjørte meget bra, med bedre høyde og vanskelighetsgrad enn noen gang, men et par bittesmå feil gjør at at akkurat ikke kvalifiserer seg. Han blir nummer 17 i kvalifiseringa, kun 0,34 poeng bak finaleplass. I sitt heat ble han nummer åtte, men det holdt ikke.
 
Lørdag 4. januar: Jon Anders Lindstad klinket til med sjetteplass og karrierebeste i verdenscuprennet i halfpipe i Calgary.
 
 
Ni utøvere i verdenscuprennet i Breckenridge denne uka.
Andreas Håtveit vil bruke tiden til trening hjemme i Sudndalen, og står over slopestylekonkurransen. 
 
- Dette blir første konkurranse for Per Kristian Hunder (PK Hunder) etter kneskaden han ble operert for i september. PK har brukt hele julen ti å trene i Breckenridge, da han ikke reiset hjem for å feire. Han melder om god form og føler seg trygg på kneet nå, forteller landslagssjef Christopher Frankum.

WC-en som egentlig skulle foregått i Northstar, CA, er pga snømangel flyttet til Breckenridge, CO, hvor vi sender følgende rep. lag:  

Menn halfpipe:
Jon Anders Lindstad

Menn slopestyle:
Per Kristian Hunder, Øyer
Aleksander Aurdal, Heming
Johan Berg, Heming
Felix Stridsberg Usterud, BSK
Øystein Bråten, Torpo
Lars Bjørum, Heming
Espen Bergh, Oppdal
Martin Håkonsen Kvatningen, Dombås.

Følg konkurransene på fisski.com

nif-epi04, 04
NSF - Nor Freeski