Hopp til innhold

Øystein Bråten

12. plass i Dew Tour

Øystein Bråten blir nr. 12 i dagens ski slopestyle finale, og leverte et sterkt resultat.

Øystein ble nummer fire kvalifiseringen, men gjør noen feil i finalen som gjør at han mister mye fart og faller i sitt første run. I sitt andre run går det heller ikke helt som planlagt i forhold til triks han har lyst til å gjøre, og må improvisere underveis med valg av triks. Dessverre gjør han noen småfeil her og, som fører til at han blir nr. 12.

- Det var synd, men det er min første gang her i Dew Tour og det var gøy å komme seg til finalen. Nå ser jeg frem til neste ukes World Cup Slopestyle i Copper Mt. CO, USA, sier Bråten.

- Øystein har gjort en fantastisk bra innsats i sin første Dew Tour. I kvalifiseringen og i den offisielle treningen i forkant av finalen, kjører han fantastisk bra. Han er litt uheldig i dag, men med den formen han har vist de siste dagene, er jeg sikker på at han får uttelling resultatmessig i løpet av de neste konkurransene, sier sportssjef Christopher Frankum.

Første treningsdag i World Cup Copper Mt. er allerede mandag.

 

Slopestylekjører Øystein Bråten (18) med det berømte trikset «trippel cork» kvalifiserte seg i natt til finalen i freeskikonkurransen Dew Tour.

18-åringen fra Torpo kjører fantastisk bra og kvalifiserer seg som fjerdebest i nattens slopestyleklalifisering i den prestisjefylte slopestylekonkurransen i Breckenridge, Colorado.

Under perfekte forhold viser Øystein Bråten at det siste året med knallhard trening gir resultater. I følge landslagssjef Christopher Frankum har han i tillegg mer å by på når finalen går av stabelen natt til mandag.

Søndagens finale går live.

Se livestream her: http://www.dewtour.com/actionsports/live

NIF-EPI01, 01
NSF - Nor Freeski