Hopp til innhold

Andreas i hjemme i hage
Andreas Håtveit har invitert landslaget hjem til sin egen park i Sudndalen

Sudndalen Sessions I

Landslaget er i disse dager på railsession hjemme hos Andreas Håtveit. Se video fra tidligere railsessions i Sudndalen!

Landslagsutøver Andreas Håtveit har gjennom mange år bygget opp sin private terrengpark hjemme i sin hage. "Skibyen" byr på noen av de råeste treningsmuligheten i Norge og har vært Andreas Håtveit sitt "våpen" gjennom sin lange og merriterte karriere.

Gjennom webserien "TGP" har Andreas med venner bevist at sessions nettopp hjemme i Sudndalen, gir helt vanvittige muligheter til å utføre noen av de mest tekniske railtriksene verden har sett så langt. Hva vil vi se i år?

Se siste TGP episode (fra mai 2013) som viser railegenskaper i verdenstoppen her:

TGP Vol4 from Andreas Hatveit on Vimeo.

NIF-EPI02, 02
NSF - Nor Freeski