Hopp til innhold

Nyttig freeskiseminar

Rundt 30 representanter var med på freeskiseminaret i Morgedal i helga.

Freeski har opplevd sterk medlemsvekst de siste årene. Det er «trampolinegenerasjonen» som tar med seg akrobatiske ferdigheter ut på snø. Sporten representerer den sterkest voksende ungdomsbevegelse hos barn og ungdom over hele verden. Norge har flere av de ypperste kjørerne i verden.

 

Slopestyle er blitt ny OL-øvelse i Sotsji på rekordtid. Morgedal er et av verdens viktigste pilegrimsmål for skientusiaster. Sondre Nordheim regnes som den store pioneren innen moderne skisport, og seminaret startet med befaring i de gamle historiske løypene i Morgedal.

Deltakerne fikk også se den nye skifilmen, Supervention. På søndag hadde leder av freestylekomiteen, Mikkel Berg, et innlegg om sportens utvikling før det ble orientert om både landslagets aktiviteter og anleggssituasjonen i tillegg til andre nyttige ting.

NIF-EPI02, 02
NSF - Nor Freeski