Hopp til innhold

Retningslinjer for FIS-utøvere

NOR Freeski Cup har i sesongen 2018/19, FIS-status for klasse Junior (født 2001-2005) og Senior (født 2000 og tidligere), og gir dermed utøvere muligheten til å samle FIS-poeng. For FIS Verdenscup og VM er det minimumskrav i form av FIS-poeng for deltakelse.

Man registrerer seg bare en gang gjennom karrieren, men betaler en årlig avgift til FIS (CHF 33,-) dersom man starter i konkurranse gjennom sesongen. 

Norske utøvere som ikke innehar tidligere FIS-profil, må registrere seg til NSF Freeski innen 1. des for sesongen 2018/2019. Skjema fylles ut, skannes og sendes til NSF Freeski. For utøvere under 18 år må skjema signeres av forestatte. FIS Athletes Declaration 

Norsk statsborgerskap må kunne bevises. Ved annet statsborgerskap, må respektives nasjonale forbund kontaktes for registrering.

Skjema sendes til christoffer.schach@skiforbundet.no

Skadestatus
Ved skade fylles skjema Request for Injury Status og returneres til christoffer.schach@skiforbundet.no 
I tillegg til dette trengs en attest på engelsk fra lege angående skadeomfanget.

Påmelding til internasjonale FIS-renn
Påmelding til internasjonale FIS-renn i utlandet gjøres på mail til christoffer.schach@skiforbundet.no senest 40 dager før konkurransen.

På grunn av påmeldingskvoter for enkelte FIS-renn vil det bli gjort uttak, hvis det er flere påmeldte enn kvoten tilsier. Uttaket vil bli gjort på grunnlag av tidligere resultater, og en vurdering av Norfreeski’s landslagsledelse.

For deltakelse i Europacup for herrer i Slopestyle er det et krav om minimum 10 FIS-poeng.


I mailen skal det stå:
Fullt navn
FIS-nummer (7 sifre)
Hvilken konkurranse (dato og sted)

NIF-EPI03, 03
NSF - Nor Freeski