Hopp til innhold

NSF Utdanning

Kurs og seminarer bidrar til å øke kompetansen hos medlemmer i Norges Skiforbund. Dette er viktig for å møte fremtiden med gode arrangører, trenere, dommere og ledere.

I tillegg til Skiforbundets egne kurs, finnes en det en rekke andre kurstilbud i norsk idrett. De kan arrangeres gjennom egen skikrets eller idrettskrets. Ta kontakt med skikretsen om dere ønsker kurs i egen klubb. Nedenfor finner dere oversikt over de ulike kurstilbudene.

Skiforbundets kurs

TD OG DOMMERE  TrenerKURS   E-læringskurs

Klubbutvikling

INFO
KLUBBUTVIKLING  
    KURSTILBUD  
KLUBBUTVIKLING
  

Unge trener unge

Unge trener unge er et trenerkurs for ungdom i alderen 15-19år, ledet av unge forelesere. Et felles mer praktisk trener 1 kurs med oppstart høsten 2016.

#Y2Y Påmelding Trener 1  PROGRAM

Lederkurs for unge ledere

Norsk idrett har også ulike utdanningsprogram for ungdom som allerede er eller har lyst til å bli unge ledere i sin idrett. Nedenfor finner dere link til infosider om dette.

LEDERKURS FOR
UNGDOM
(15-19)
  UTDANNING
YNGRE LEDERE
(19-29)
  OLYMPISK
AKADEMI
(18-29)
 IDRETTSSKOLE 
FOR
UNGDOM 

Sunn IDRETT

Sunn idrett har ulike kompetansetiltak for aktive skijenter og -gutter fra klubb, krets og skigymnas. De har også mye nyttig informasjon for utøvere, trenere og foreldre på sine nettsider.

CAMPER   KLUBBGUIDEN  SUNN IDRETT

Fagsider

Videre følger linker til andre fagsider innenfor ulike kompetanseområder i idretten.

 SKADEFRI.NO  ANTIDOPING.NO  KLUBBGUIDEN  OLYMPIATOPPEN

E-læring

Det utvikles også nå en rekke e-læringsmoduler til bruk i utdanningenssystemet til norsk idrett. Nedenfor finner dere de modulene som er ferdig utviklet.

KURSMODULER I TRENERLØYPA

IDRETTS-
ERNÆRING
  SPISE-
FORSTYRRELSER
  REN SKOLE
 ANTIDOPING
  REN UTØVER
ANTIDOPING
  

NIF-EPI03, 03
NTB scanpix