Hopp til innhold

Skicupen 2014 - 2015

Kun få renn gjenstår i Skicupen. I sone vest er det bare Frearennet, mens i sone øst er det rennene i Tour de KOS, Sandnesrennet og Polarrennet. Pga avlysninger av renn har vi redusert antall minimumsrenn for klassene yngre enn 13 år for premiering fra 8 til 6 renn.

Skicupen avholdes som tidligere hvor alle kretsrenn inngår i cupen.
Skicupen starter ved sesongstart og avsluttes i Karasjok med sonefinale 17.-18. april 2015.

Selv om ikke sponsor er på plass ennå, ber vi klubbene/arrangørene likevel å "reklamere" ivrig for skicupen. Hovedformålet med skicupen er rekruttering, at løperne deltar i flest mulige lokale renn og at løperne motiveres til å delta i renn andre steder enn "hjemme".

Se reglement for Skicupen.

Resultater finner dere her:

Sone vest
Sone øst

NIF-EPI03, 03