Hopp til innhold

Velkommen til Norges Skiforbunds Trenerseminar 2017

Norges Skiforbund ønsker hjertelig velkommen til det populære Trenerseminaret 27-28. mai 2017. Påmeldingsfrist mandag 22. mai!

   Program Praktisk informasjon 

Påmeldingen er nå avslutett. Send mail til: seminar@skiforbundet.no

Alle grener i Norges Skiforbund står samlet om å arrangere årets seminar. Det foregår over to dager på Norges Idrettshøgskole. Seminaret er for klubb-, krets-, team- og landslagstrenere.

Lørdag arrangeres en fellesdel for alle grener, mens det søndag er grenspesifikke temaer.

Lørdag 27.05

Lagbygging

Hovedtema for lørdagens fellesdel er lagbygging. Frode Kyvåg og Christian Mitter innleder med sine erfaringer fra sine trener- og lederkarrierer.

I forlengelsen av dette kommer klubbtrener i Kjelsås Erik Bråten og lederutvikler og mental trener Karina Andersen Aas inn i paneldiskusjonen, sammen med Kyvåg og Mitter. Her åpner vi opp for diskusjon med seminardeltagerne.  

Coaching og prestasjonspsykologi

Etter pausen skal vi inn på temaet coaching og prestasjonspsykologi. Vi er veldig glade for at Karina Andersen Aas og Frank Eirik Abrahamsen er klare for årets seminar.

Hvordan skal vi trenere jobbe med yngre utøvere og eliteutøvere når det gjelder motivasjon, stress, angst og konsentrasjon. 

Praktiske økter

Siste del av fellesprogrammet lørdag blir en fysisk økt. Vi ønsker at de fleste blir delaktige på økta, men det er selvfølgelig helt greit å observere. I påmeldingen kan du velge hvilken økt du ønsker å delta på.

  • Utholdenhet/teknikk ved NSF langrenn
  • Spenst/styrke/koordinasjon ved alpinlandslagets fysiske trener Lars Mæland

Søndag 28.05

Hver gren er ansvarlig for sitt program. 

NIF-EPI02, 02
NTB