Hopp til innhold

Trenerutdanning

Norges Skiforbund ønsker å legge til rette for at trenere på alle nivåer skal få tilbud om kurs for å øke sin kompetanse.

De aller fleste som er trenere, ønsker alltid å utvikle seg, lære mer og gi utøverne på alle nivåer best mulig utviklingsmuligheter.
I revideringen av trenerutdanningen i Norges Skiforbund ble vår utdanning utviklet til å være innefor rammeverket til Norges idrettsforbund, Trenerløypa. Fra og med 2016 ble ny Trener 1 innført og for noen grener også ny Trener 2.

I 2018 har alle grener et tilbud om trenerutdanning på Trener 1, Trener 2 og Trener 3.

Trenerutdanning før 2016
Du har fortsatt trenerkompetanse dersom du gikk kursene, men dersom du ønsker å kvalifisere for den nye trenerkompetansen, så må du videreutdanne deg.
Den nye trenerløypa krever noen flere kursdeler og gjennomført praksis i klubb dersom du skal få nye kompetanse. Mye av dette kan gjennomføres gjennom e-kurs som ligger på en felles e-kurs portal for norsk idrett.

Kursene ligger alltid åpne, men krever en pålogging med brukernavn og passord fra Min Idrett. Der finner du ogspå informasjon om suppport dersom du har glemt passord.
Opplæringsvideo for å opprette bruker i Min Idrett

Alle e-kurs som er fullført, legges automatisk på "min idretts CV".

Vi oppfordrer alle til å gjennomføre et nytt kurs dersom du ønsker å utvikle deg som trener, det kommer du ikke til å angre på!

NIF-EPI02, 02