Hopp til innhold

Basisturné Alta

Norges Skiforbund og Finnmark skikrets ønsker i samarbeid med Alta IF og Alta alpin velkommen til en dag fylt med masse aktivitet og læring på Kaiskuru stadion og i Sarves alpinanlegg!

Sted: Kaiskuru og Sarves
Dato: 11.februar 2019

*Fluorfritt arrangement*

    

I skiforbundets utviklingsmodell (SUM) er det viktig å drive variert basistrening på ski. Dette ønsker vi å sette ekstra fokus på gjennom en egen Basisturné på tvers av gren. Les mer om Basisturnéen.

På Kaiskuru og i Sarves blir det et fullspekket program for alle skientusiaster på kveldstid, mens Utetimen vil ha morsom og variert skoleaktivitet på dagtid. Se nedenfor hva som kan passe for deg!

NB: Endringer kan forekomme. Sist oppdatert 19.november 2018

 Flyer til distribusjon

Mandag 11.februar

  

Kurs i basisanlegg og snøproduksjon
Kl.09.00-19.00

Norges Skiforbund sitt anleggsteam arrangerer kurs i bygging av basisanlegg og snøproduksjon. Vi ønsker velkommen til en dag med praktisk læring for å skape godt underlag for alle aktive skiløpere. 

Her kan man melde seg på hele eller deler av opplegget.

  • Målgruppe: Prepareringsmannskap, snøleggere, anleggsansvarlige, trenere, klubbledere

 LES MER OM KURSET PROGRAM  Påmelding

   

Aktivitet som fremmer basisferdigheter
Kl.17.00-19.00

Det blir åpen aktivitet for alle i et nybygget basisanlegg på Kaiskuru og i Sarves. Her kan alle som ønsker en kveld med skiaktivitet møte opp. Mer informasjon kommer.

  • Målgruppe: Barn, ungdom, foreldre, trenere, ledere og andre skientusiaster
   

Utetimen
Kl.10.00-13.00

Utetimen vil på dagtid ha skiaktivitet på nærliggende skoler. Lek og selvgående aktiviteter kobles sammen med spørsmål i en kunnskaps- og aktivitetsløype med blant annet tangram der bevegelse, geometri og samarbeid mellom elevene får råde. 

  • Målgruppe: Elever og lærere/ansatte på skolen

LES MER OM UTETIMEN

 

tirsdag 12.februar

  

Utetimen
Kl.10.00-13.00

Utetimen vil på dagtid ha skiaktivitet for nærliggende skoler i basisanlegget. Lek og selvgående aktiviteter kobles sammen med spørsmål i en kunnskaps- og aktivitetsløype med blant annet tangram der bevegelse, geometri og samarbeid mellom elevene får råde. 

  • Målgruppe: Elever og lærere/ansatte på skolen
NIF-EPI02, 02