Hopp til innhold

Kurs i basisanlegg og snøproduksjon

Norges Skiforbund med sitt anleggsteam vil sammen med lokale skikretser arrangere kurs i bygging av basisanlegg og snøproduksjon. Alle klubber og interesserte fra skianlegg ønskes velkommen til en dag med praktisk læring for å skape godt underlag for alle aktive skiløpere.

Basisanlegg skaper bevegelsesglede og som navnet tilsier, gode basisferdigheter. NSF ønsker at så mange som mulig skal få finne skigleden i slike anlegg og legger derfor ut på rundreise til alle kretsene for å spre det gode anleggsbudskapet. Erik Aas Andersen og Eivind Gjeraker vil lede denne delen.

Dessuten blir det stadig viktigere å mestre faget snøpoduksjon. Med på laget er derfor «snømannen» Mads Mørch, som formidler grunnleggene ferdigheter og tips for hvordan få best og mest snø ut av hver dråpe vann. 

Målgruppe:
Prepareringsmannskap
Snøleggere
Anleggsansvarlige
Trenere
Klubbledere 

Program:
Programmet er slik at man kan delta på hele eller deler av kurset. Man kan da velge basisdel eller snødel , eller begge deler!

Program for kurset

Kurset vil denne sesongen være en del av Norges Skiforbund sin Basisturné i. Se mer detaljert innhold og program på de ulike stedene nedenfor:

Linderudkollen 30.januar 
Yttern - Mo i Rana, 6.februar
Kaiskuru - Alta, 11.februar
Kirkenes, 13.februar
Vind - Gjøvik, 25.februar

Snow Tour Team:
 

     Marit Gjerland                 Erik Aas Andersen            Eivind Gjeraker            Mads Mørch 

Ved spørsmål: Marit Gjerland tlf 97 67 57 64, marit.gjerland@skiforbundet.no    

NIF-EPI01, 01