Hopp til innhold

Spennende konferanse for barn og ungdom

Barne- og ungdomstrenerkonferansen har til hensikt å gi trenere for barn og ungdom faglig påfyll med de beste eksempler fra praksisfeltet, ny forskning, utveksling av erfaringer og etablering av nye nettverk. Programmet er tilpasset for alle trenere uansett idrett.

Vi har fått med oss foredragsholdere som holder meget høyt nivå og vi kan blant flere nevne; Christian Berge, landslagstrener for herrene i Håndball, Stig Inge Bjørnebye, Sportssjef i Rosenborg Fotball, Karin Redelius expert på barneidrett fra GIH i Stockholm, NIH sine toppforskere og flere av SF sine fageksperter i praksisfeltet! 

Konferansedeltakerne kan møte engasjerte foredragsholdere og et toppmotivert arrangementsteam fra NIH og NIF/SF og også bli med i det første Konferanseløpet som er avholdt på NIH «Sognsvann Rundt».

Program og påmeldingslink til Trenerkonferansen 20-21 september på NIH:  https://www.nih.no/studere-pa-nih/oversikt-vare-kurs/trenerkonferansen-2019/

nif-epi04, 04