Hopp til innhold

Utviklingsverktøyet Bedre klubb

Bedre klubb er et utviklingsverktøy laget av Norges idrettsforbund, som skal gjøre det lettere å drive og utvikle idrettslag.

Hvordan bli en bedre klubb? Årsmøter er gjennomført, samordnet rapportering nærmer seg slutten og nye muligheter står foran oss. Verktøyet Bedre klubb er et utviklingsverktøy hvor idrettslaget kan ta en status på hvordan man blant annet løser gjennomføring av årsmøter, medlemsregistrering, regnskap, politiattest og barneidrett. 

Del 1 er nå lansert, og del 2 er på vei. Del 2 vil her omhandle mer aktivitetsrettede områder og vil være et nyttig verktøy for enhver klubb.

Alle idrettslag som gjennomfører undersøkelsen vil få en rapport som blir et viktig fundament for å utvikle idrettslaget videre til en Bedre klubb. Alle medlemmer i idrettslaget kan gå inn og se på spørsmålene som stilles, men det er kun idrettslagets leder som kan svare på vegne av idrettslaget. 

Klikk her for å komme til bedre klubb 

Logg inn med din MinIdrett-bruker.

NIF-EPI03, 03
NTB