Hopp til innhold

Idretten som arbeidsgiver

Har idrettslaget en daglig leder? Eller trenere som mottar lønn for arbeidet? Da bør dere ta en titt på det nye ekurset om idretten som arbeidsgiver!

Mange idrettslag har arbeidstakere. Det kan for eksempel være trenere/instruktører, administrasjonssekretærer, daglige ledere, vaktmestere eller materialforvaltere. 

Dette kurset vil gi en grunnleggende innføring i ansvaret styret i idrettslaget har som arbeidsgiver. Styret i idrettslaget har også et ansvar for de frivillige som bidrar og deltar i dugnader selv om de ikke er arbeidstakere.

EKURS IDRETTEN SOM ARBEIDSGIVER

Når du har gjennomgått kurset håper vi at du har fått en forståelse av styrets rolle og ansvar som arbeidsgiver. Målet er å bidra til trygghet i arbeidsforholdet, større grad av tilfredshet og glede - en god og trygg arbeidsplass!

 

 

nif-epi04, 04
NTB scanpix