Hopp til innhold

Vi har tatt stafettpinnen

Vi har et felles ansvar å begrense de økonomiske barrierene for alle som vil drive med idrett. 21.september tok Norges Skiforbund grep om "ALLEMED"-konseptet.

Idrettspresident Tom Tvedt utfordret Norges Basketballforbund, Norges Skøyteforbund, Norges Skiforbund, Trøndelag idrettskrets og Telemark idrettskrets til å bli med på ALLEMED-stafetten under Ledermøtet på Gardermoen 26. mai 2018.

På styre- og komitéseminaret 21.september tok vi våre første steg. Gjennom gode diskusjoner kom både skistyret og grenkomitéene frem til flere gode tiltak som blir tatt med inn i videre arbeid. Se video fra arbeidet nederst på siden. 

     
     

Her er noen stikkord fra de ulike komitéene etter gruppearbeidet:

Høstmøtet 2018

Fagmøte i hopp gjennomførte ALLEMED-prosess, og på kretsledermøtet sendte skistyret sendte stafettpinnen til alle skikretsene.

NIF-EPI01, 01