Hopp til innhold

Smøreopplegg NM del 2/NC jr-avslutning Lygna

Her er skikretsens opplegg for smøring under NM del 2/NC junioravslutning på Lygna 28.- 31. mars. Bindende klubbvis påmelding innen 15. mars.

Her er skjema for påmelding til smøreopplegg Lygna

Innsending av bindende påmelding på vegne av de respektive klubber skjer på ovenstående skjema til gabrieljohannessen@hotmail.com snarest og senest innen 15. mars 2019.

SMØRETILBUD: Skikretsen har leid smørebod og gir smøretilbud til de utøvere som enten skal gå teamsprint, NM fristil, NM 30 / 50 km klassisk og/eller avslutningen av juniorcupen. Ettersom antall utøvere er langt færre enn under NC, NM jr og HL vil vi ikke benytte tilbudet med smørevogn, men kun fra smøreteltet, slik vi gjorde under NM i Alta sist vinter. Innmelding fra klubbene på skjema på vanlig måte, se over.

AKKREDITERINGER: Vi ber om at klubbene snarest sender over navn, mobilnummer og e-postadresse for den som vil være klubbens kontaktperson under NM. Disse vil få tildelt akkreditering fra arrangør og utdelt via undertegnede. Opplysningene sendes gabrieljohannessen@hotmail.com så snart som mulig og senest innen fredag 15. mars.

Spørsmål kan ellers rettes til Gabriel pr epost eller på mobil 91 666 999.

Mvh Langrennskomiteen i Buskerud Skikrets v/Gabriel J

 

NIF-EPI01, 01