Hopp til innhold

Ingvild Bretten Berg (generalsekretær Norges Skiforbund), Jon Opsahl, Susanne Steen, Jarl Rune Kjæmperud, Mathias Sataøen og Erik Røste (skipresident).

Geilo IL kåret til årets freeskiarrangør

Vi gratulerer Geilo IL Freeski som i helgen ble kåret til "Årets arrangør" i freeski.

Prisen ble utdelt i forbindelse med helgas arrangør- og anleggsseminar i Norges Skiforbund på Gardermoen.

Begrunnelse: Geilo IL Freeski arrangerte et fantastisk NM og HL i slopestyle sesongen 2018/2019, med gode idrettslige rammer. Arrangøren er genuint opptatt av å utvikle idretten og la til rette for fremtidig rekruttering gjennom å arrangere konkurranser for alle aldre med fokus på mestring selv for de yngste, i forbindelse med Norgesmesterskapet og Hovedlandsrennet denne helgen. I tillegg arbeider arrangøren for å ta idretten vår et steg videre og viste denne helgen at streaming av arrangementet med en enkel og kostnadseffektiv produksjon er mulig. Totalt gjennomførte Geilo IL Freeski en arrangementsmessig god helg for kjørere og publikum, hvor helgen ble toppet av en spesialdesignet course, med flammer, av selveste Andreas Håtveit, som også var kjørende speaker. Årets arrangørpris går derfor til Geilo IL Freeski for et flott Norgesmesterskap og Hovedlandsrenn i slopestyle.

Gratulerer med velfortjent pris!

NIF-EPI02, 02