Hopp til innhold

Sprintseier til Kristine Stavås Skistad på Gålå. Foto: NTB Scanpix

Imponerende av Buskerudjentene på Gålå

Imponerende innsats av Buskerudjentene i Norgescup senior langrenn på Gålå. Seier til Emilie Fleten fra Gol på fredagens 10 km fri og seier på lørdagens sprint i seniorklassen for juniorløper Kristine Stavås Skistad, gratulerer!

Buskerudjentene dominerer i Norgescuprennene på Gålå! Fredag ble det en meget sterk seier til Emilie Fleten fra Gol og en flott 8. plass til Tiril Liverud Knudsen fra Konnerud.

Lørdagens sprint ble vunnet av junioren Kristine Stavås Skistad fra Konnerud i seniorklassen, meget sterkt. Imponerende Buskerudinnsats med fire Buskerudjenter inne blant de 10 beste! Konnerudjentene Barbro Kvåle Trømborg og Tiril Liverud Knudsen på henholdsvis 8. og 9 og Krødsherads Margrethe Røssum Dyrhovd på 10. plass samt Emilie Fleten på 13. plass.

Flott innsats også på søndagens 10 km klassisk med 6. plass til Emilie Fleten og 10. plass til Tiril Liverud Knudsen.

På herrenes 15 km klassisk ble det en fin 11. plass til Eirik Sverdrup Augdal fra Ringkollen.

 

Resultater Gålå

 

NIF-EPI02, 02