Hopp til innhold

Terminliste langrenn/turrenn Buskerud 2018-19

Da er terminliste langrenn/turrenn for Buskerud for kommende skisesong lagt ut i online terminliste på Skikretsens/Skiforbundets sider. Oversikt i pdf-format finner du her.

Ovenstående terminlisteoppsett i pdf-/excelformat vil ikke bli videre oppdatert, alle eventuelle videre endringer vil bli oppdatert direkte i online terminliste via Sportsadmin.

Rennarrangørene bes vennligst sjekke og oppdatere sine arrangement i Sportsadmin slik at korrekt renninfo ligger ute, riktige klasser/distanser/øvelser/påmeldingsfrist osv. Online terminliste blir ikke bedre enn de data som legges inn! Husk også å legge inn eventuelle renninnbydelser som dokument under rennet, renninnbydelser formidles ikke lenger via E-post til klubbene. Ta kontakt med skikretskontoret hvis dere trenger hjelp, buskerud@skiforbundet.no, tlf. 419 26379.

NIF-EPI01, 01