Hopp til innhold

Instagram-konkurranse i SpareBank1-cup

Bli med på vår Instagram-konkurranse i SpareBank1-cup og vinn pannebånd signert av landslaget! Vinner nr 5 etter KM sprint/Ringkollrennet er kåret.

Instagram konkurranse – vinn headband fra Dæhlie, signert av Landslaget

 

I forbindelse med SpareBank1 cup i Buskerud Skikrets, premierer vi beste bilde/video fra rennet som blir lagt ut på Instagram med #sparebank1cup

Vinneren får tilsendt headband fra Dæhlie, signert av løpere på skilandslaget.

Neste konkurranse er søndag 26. mars med KM sprint/Ringkollrennet.

 

Det blir en ny konkurranse til hvert løp i SpareBank1 cup. Link til info SpareBank 1-cup.

 

Buskerud Skikrets ønsker lykke til med SpareBank1 cup.

 

Vinner av Instagram-konkurransen i Sparebank1-cuprenn nr. 5 under KM sprint/Ringkollrennet,  ble Janne Dugstad med dette fine bildet. Skikretsen gratulerer og pannebånd kommer i posten.

 

 Vinner av Instagram-konkurransen i Sparebank1-cuprenn nr. 4 under Brommasprinten,  ble Hilde Moholth med dette fine bildet. Skikretsen gratulerer og pannebånd kommer i posten.

Vinner av Instagram-konkurransen i Sparebank1-cuprenn nr. 3 under ROS skiathlon,  ble Julie F. Brunvatne med dette fine bildet. Skikretsen gratulerer og pannebånd kommer.

 

 

Vinner av Instagram-konkurransen i Sparebank1-cuprenn nr. 2 under KM i Hemsedal, ble Vetle Lysaker Norbom med dette flotte bildet. Gratulerer, pannebånd kommer i posten.

 

Vinner av Instagram-konkurransen i det første SpareBank1-cuprennet, ble Marianne Thorud med dette innsatsfylte bildet fra Årbogenrennet på Konnerud. Skikretsen gratulerer og pannebånd kommer i posten.

NIF-EPI03, 03