Hopp til innhold

Jenteprosjektet langrenn er i gang igjen

Jenteprosjektet for langrennsjenter i Buskerud født 2000-2003 er i gang igjen! IL ROS kjørte samling 1 med terrengsykling i Røyken 27. august mens IL Skrim fortsatte med rulleskikveld 13. september på Heistadmoen

SAMLING 1 - TERRENGSYKLING RØYKEN, IL ROS, 27. august - se bilder under.

Det møtte opp 4 jenter denne gangen, og kunne ønsket oss flere. Men de som var der, fikk en fin tur i Kjekstadmarka. Turen gikk på grus og sti med stort sett enkelt terreng men med noen små utfordringer/kneiker. Mens jentene syklet, sørget Astri Kjelle med hjelpere for grilling, slik at det ble en lunch i det fri etter turen. En topp dag! Takk til IL ROS for samlingen!

SAMLING 2 - RULLESKI HEISTADMOEN, IL SKRIM, 13. september - se bilder under.

Skrim avholdt en flott rulleskisamling på Heistadmoen 😊 Flott gjeng med skiløpere 😊👍🏻 Takk til Skrim og Fred Pedersen og Ståle Pedersen for en veldig bra økt

 

 

 

 

 

 

NIF-EPI02, 02
Lars O. Berge