Hopp til innhold

Kick-off samling langrenn 13-16 år, Ormåsen, 8. mai

Langrennsutøvere født 2001-2004 gjennomførte felles samling på Ormåsen 8. mai. Fokus for aktivitetene var lagånd, styrke og utholdenhet, men det viktigste var fokus på å ha det gøy og bli bedre kjent.

Rapport fra samlingen. 

Innbydelse til «kick-off» samling for utøvere i Buskerud i alderen 13-16 år.

Søndag den 8. mai 2016

Vi ønsker alle utøvere født 2001-2004 velkommen til en felles samling på Ormåsen.

I tillegg til at dette vil bli årets første samling for jenteprosjektet og gutteprosjektet, vil også utøvere født 2004 kunne delta på denne samlingen. Fokus for aktivitetene vil være lagånd, styrke og utholdenhet, men det viktigste er at vi skal ha det gøy og bli bedre kjent.

Frammøte blir kl. 10.00, og det blir oppmøte inne i flerbrukshallen. Litt informasjon og enkel servering før vi deler opp i lag, og starter lagkonkurransen «Amacing Run Ormåsen»

Lagene blir godt blandet, og utfordringene vil være å spille på alles kvaliteter. Både fysiske og teoretiske oppgaver, hvor det gjelder å gjøre hverandre gode.

Det vil bli mat og drikkestasjoner undervegs, og aktiviteten vil vare i ca. 3 timer.

Etter at alle lagene er i mål, vil det bli mulighet for dusj – før vi samles for litt bespisning, oppsummering og kanskje premiering. Vi regner med at samlingen avsluttes ca. 16.00.

Vi har en del poster undervegs denne dagen, og håper noen av foreldrene kan bistå litt.

Om dere ønsker å treffe de andre skiløperne i en uhøytidelig aktivitet, og bli bedre kjent, er det fint om dere sender en mail med påmelding på mail til: Thoringe.tollehaugt@asplanviak.no

innen 5. mai – slik at vi får tilpasset i forhold til oppgaver, lagoppsett og bespisning.

Vanlig treningstøy som er tilpasset været samt joggesko er greit å ha på denne samlingen. Ta også med skiftetøy og ekstra sko til etter konkurransen. Håndkle og toalettsaker om dere vil dusje.

VELKOMMEN

 Link til invitasjon med kart.

nif-epi04, 04