Hopp til innhold

Chrisander Skjønberg Holth fra Birkebeineren med sterk 14. plass på 15 km klassisk. (@eiluro)

Sterk NM-innsats i Tromsø

Buskerudløperne fikk en god start på NM i Tromsø med en rekke sterke plasseringer.

Klassisk: NM åpnet bra for Buskerudløperne på torsdagens klassiske distanser. Emilie Fleten fra Gol gikk inn til en god 15. plass, Caroline Madsen fra Konnerud ble nr. 29 på 10 km klassisk.

På herrenes 15 km klassisk gjorde ungguttene Chrisander Skjønberg Holth, Birkebeineren og Eirik Sverdrup Augdal fra Ringkollen meget sterke løp med henholdsvis 14. og 15. plass. Per Kristian Nygård fra V. Spone tok en fin 11. plass mens Pål Golberg og Sondre Fossli ble henholdsvis nr. 20 og 21.

Sprint: På fredagens sprint fri ble det 25. plass til Caroline Madsen. På herresiden kom Pål Golberg seg til finalen og endte på 6. plass mens Sondre T. Fossli ble slått ut i semifinale og ble nr. 11. Timo Andrè Bakken ble nr. 19.

Skiathlon: I lørdagens skiatlon tok Emilie Fleten en fin 14. plass i kvinneklassen. Per Kristian Nygård gikk et sterkt løp i herreklassen og tok 8. plassen. Eirik Sverdrup Augdal hang med i teten lenge, og en 19. plass var bra for unggutten. Chrisander Skjønberg Holth ble nr. 29.

Stafett: I søndagens stafett tok Konnerud IL en fin 10. plass med Kristine Stavås Skistad, Tiril Liverud Knudsen og Caroline Madsen på laget. Konneruds herrelag ble nr. 15 med Timo Andrè Bakken, Christian M. Hjelde og Petter Bergmann på laget. Birkbeinerens lag med Chrisander Skjønberg Holth, Erik Høiås og Jørgen Dahl Paule ble nr. 36.

Link til NM-sider og komplette resultater.

NIF-EPI01, 01
NTB scanpix