Hopp til innhold

Sterk Buskerudinnsats i Østersund og Steinkjer

Buskerudløperne har gjort seg bemerket med en rekke sterke resultater i Norgescupen for junior i Steinkjer samt i Skandinavisk Cup i Østersund for seniorene, 8. - 10. januar.

NC JUNIOR STEINKJER, 8.- 10. januar 2016:

Buskerudløperne oppnådde meget bra resultater med en rekke løpere innonfor de 30 beste. Det ble sterke pallplasser til Ragnhild Rønning i K17 med seier i klassisk og tredjeplass i sprint. Kristine Stavås Skistad seiret i K17 i sprint og ble nr to i friteknikk. Amalie Honerud Olsen og Katrine Seim i K18 tok hver sin tredjeplass i henholdsvis sprint klassisk og friteknikk. På guttesiden ble det også en rekke gode plasseringer.

SKANDINAVISK CUP SENIOR, ØSTERSUND, 8. - 10. januar 2016:

Vi gratulerer Per Kristian Nygård fra Vestre Spone med meget sterk seier i herreklassen i friteknikk samt 5. plass i klassisk fellesstart. Også meget sterk innsats av Chrisander Skjønberg Holth fra Birkebeineren som ble nr. 15 i klassiskrennet. Timo Andre Bakken ble nr. 15 i sprint prolog, der finaleheatene dessverre måtte avlyses pga kulde.

KOMPLETTE RESULTATER FRA ØSTERSUND

NIF-EPI03, 03