Hopp til innhold

Husk SportsAdmin

Noen kommer, noen går etter årsmøter - men det er de gamle som består i SportsAdmin inntil klubben selv går inn og legger inn endringene!

 

www.sportsadmin.no

SportsAdmin er idrettens administrative verktøy, både på klubb-, krets- og forbundsnivå. Her kan man til enhver tid gå inn og hente ut den informasjon man behøver knyttet til de administrative rollene i idretts-Norge.

All informasjon som sendes ut fra hhv. NIF, NSF, skikrets m.fl. sendes ut til de respektive kontaktpersoner som klubben har liggende inne i Sportsadmin. Dersom klubben ikke har oppdatert sin informasjon, kan den risikere å gå glipp av viktige e-poster nyttig informasjon.

Etter avholdte årsmøter i klubber, skjer det ofte endringer i ansvarsvervene i skigruppa og de ulike skigrener - NB! Det er da viktig å huske å endre dette også i SportsAdmin.

SportsAdmin er også sentral i det nye Klubbadmin, idrettens medlemsregister, som etter hvert alle klubber skal ta i bruk.

SportsAdmin, Klubbadmin og Min Idrett har alle samme brukernavn og passord. Dersom du er ny bruker av SportsAdmin, kan brukerveiledningen være nyttig.

Dersom du blir stående helt fast, ta kontakt med skikretskontoret v/Liv, på tlf. 32 016141 eller e-post buskerud@skiforbundet.no

 

 

 

 

NIF-EPI01, 01