Hopp til innhold

Eirik Sverdrup Augdal i NM-stafetten

NM junior nordiske grener

NM junior i langrenn, hopp og kombinert ble avholdt i Hommelvik/Granåsen 6. - 8. mars. Det ble også i dette mesterskapet en rekke gode Buskerudresultater.

NM junior i langrenn i Hommelvik og hopp/kombinert i Granåsen ble avviklet 6. - 8. mars med utfordrende snø- og værforhold. Igjen oppnådde Buskerudløperne gode resultater i et mesterskap og skikretsen gratulerer alle med innsatsen!

I langrenn tok Ringkollens Eirik Sverdrup Augdal en sterk sølvmedalje i friteknikk og bronse i klassisk i M 19/20. I K17 tok Amalie Honerud Olsen fra Mjøndalen en flott bronse i klassisk. Ellers ble det en rekke sterke resultater fra øvrige Buskerudløpere.

I hopp fortsetter Joacim Ødegård Bjøreng fra Røykenhopp fremgangen ved å ta gull i stor bakke og sølv i normalbakke! Buskerud tok  bronse i laghopp med Mats Berggard, Nikolai Aasberg og Joacim Ø. Bjøreng på laget.

I kombinert gjennomførte Leif Torbjørn Næsvold fra Røykenhopp gode konkurranser med 6. plass på 10 km og 7. plass på sprinten. Han var beste yngre junior på 10 km og nest beste på sprinten. Hadde det vært samme klasseinndeling (eldre jr/ yngre jr) som tidligere år, hadde det blitt topplasseringer. Det ble lange dager i Granåsen  og veldig bra å få gjennomført alle øvelsene under rådende værforhold med både sterk vind, regn og sludd.

BUSKERUDRESULTATER BLANT DE 30 BESTE

KOMPLETTE RESULTATER

 

NIF-EPI01, 01