Hopp til innhold

Fantastisk Hovedlandsrenn for Buskerudløperne

Hovedlandsrennet i langrenn for 15-16 år ble avholdt i Stokke 27. februar - 1. mars. Det ble et helt fantastisk mesterskap for Buskerudløperne som tok 6 av 10 mulige gullmedaljer!

I fredagens renn i friteknikk ble det gull til Filip Fjeld Andersen fra Geilo i G16 mens Bjørnar Stensrud Tyribakken fra Nesbyen tok sølv i samme klasse. Sterkt i en klasse med nær 350 løpere på startstreken!

Lørdag var det sprint på programmet og her ble det Buskerudseire i hele 3 av 4 klasser! Gull til Åsne Skrede fra Geilo i J15, gull til Filip Fjeld Andersen i G16 og gull til Kristine Stavås Skistad fra Konnnerud i J16 samt sølv til Vikersunds Ragnhild Rønning i J16.

 Søndagens stafetter tok Buskerud gull i både gutte- og jenteklassen! På Buskeruds gullag i jenteklassen gikk Kristine Stavås Skistad, Ragnhild Rønning, Amalie Winnes og Åsne Skrede. På guttas gullag gikk Filip Fjeld Andersen, Sivert Leander Johansen, Emil Sørgård og Bjørnar S. Tyribakken. Buskerud lag 2 for jenter tok også en sterk 5. plass.

RESULTATER BUSKERUDLØPERE BLANT DE 30 BESTE

ALLE RESULTATER HL

 

 

 

 

nif-epi04, 04