Hopp til innhold

Seier til Næsvold i NC kombinert

Leif Torbjørn Næsvold, Røykenhopp vant lørdag normaldistansen under Norgescupen på Rena/Hernes 14. - 15. feb. Dette er den første NC-seieren til en Buskerudløper i kombinert på over åtte år!

Leif Torbjørn Næsvold, Røykenhopp vant lørdag normaldistansen under norgescupen på Rena/Hernes. Dette er den første NC-seieren til en buskerud-løper i kombinert på over åtte år. Forrige buskerudvinner var Even Andreas Røed, Sjåstad/Vestre Lier som vant sprinten på Høydalsmo i januar 2007.

Næsvold skaffet seg et godt utgangspunkt gjennom god hopping i storbakken på Rena. Etter konkurransehoppet på 128 meter lå han på tredjeplass etter hopprennet. Det påfølgende 10 km langrenn ble gjennomført på Hernes. Her gikk han seg opp i tet, og vant til slutt klart etter å ha gjennomført med nest beste langrennstid. På de neste plassene fulgte Vegar Tiller, Moelven og Fredrik Andre Strøm fra Alta. 

Næsvold sto over søndagens sprint pga av forkjølelse.

Link til kombinertresultater.

NIF-EPI02, 02