Hopp til innhold

Seier til Næsvold i NC kombinert

Leif Torbjørn Næsvold, Røykenhopp vant lørdag normaldistansen under Norgescupen på Rena/Hernes 14. - 15. feb. Dette er den første NC-seieren til en Buskerudløper i kombinert på over åtte år!

Leif Torbjørn Næsvold, Røykenhopp vant lørdag normaldistansen under norgescupen på Rena/Hernes. Dette er den første NC-seieren til en buskerud-løper i kombinert på over åtte år. Forrige buskerudvinner var Even Andreas Røed, Sjåstad/Vestre Lier som vant sprinten på Høydalsmo i januar 2007.

Næsvold skaffet seg et godt utgangspunkt gjennom god hopping i storbakken på Rena. Etter konkurransehoppet på 128 meter lå han på tredjeplass etter hopprennet. Det påfølgende 10 km langrenn ble gjennomført på Hernes. Her gikk han seg opp i tet, og vant til slutt klart etter å ha gjennomført med nest beste langrennstid. På de neste plassene fulgte Vegar Tiller, Moelven og Fredrik Andre Strøm fra Alta. 

Næsvold sto over søndagens sprint pga av forkjølelse.

Link til kombinertresultater.