Hopp til innhold

Gull til Hokksunds Sondre Turvoll Fossli i sprint U23-VM

Jr-VM/U23-VM Kazakhstan

Sondre T. Fossli fra Hokksund tok gull i U23-VM sprint i Kazakhstan. Eirik S. Augdal fra Ringkollen tok en meget sterk 4. plass på 20 km skiathlon og 5. plass på 10 km fri i VM jr. Hopperne våre leverer også sterke resultater!

Hopp: Silje Opseth  fra Holeværingen slo til med 6. plass. Anna Odine Strøm beste norske på 5. plass. Joacim Ødegård Bjøreng fra Røykenhopp fortsetter og imponere og sikret seg 7. plass i et sterkt startfelt med mange WC-hoppere. Meget sterk laginnsats med gull til Johann Forfang, bronse til Philip Sjøen og 21. plass til Halvor Granerud.

I lagkonkurransen ble det GULLJoacim Ødegård Bjøreng sammen med Forfang, Sjøen og Granerud!

Link til side NSF for jr-VM/U23-VM

NIF-EPI02, 02