Hopp til innhold

Gratulerer til Timo og Sondre!

Timo Andrè Bakken og Sondre Turvoll Fossli leverte knallsterke løp og tok gull og sølv i NM sprint på Røros! Gratulerer til Eikerværingene! Her er NM-resultater.

Timo Andrè Bakken fra Konnerud IL og Sondre Turvoll Fossli fra Hokksund IL tok henholdsvis gull og sølv i NM sprint på Røros! Etter en finale preget av fall, ble det full pott til de to Eikerværingene. Pål Golberg fra Gol IL var uheldig og falt i semifinalen og ble nr. 12.

Per Kristian Nygård fra Vestre Spone leverte meget gode NM-resultater med en svært sterk 7. plass på 30 km fellesstart med skibytte og en god 15. plass på 15 km fri samt en god 1. etappe på stafetten. Emilie Fleten fra Gol ble nr. 22 på 15 km fellesstart med skibytte for kvinner.

 

På søndagens stafetter tok Konneruds unge jenter en fin 19. plass med Kristine Stavås Skistad, Tiril Liverud Knudsen og Amalie Winnes på laget. Konneruds herrer tok en sterk 12. plass med Timo A. Bakken, Mads G. Madsgård og Marcus Fjeldheim på laget.

Link til komplette NM-resultater Røros.

 

NIF-EPI03, 03