Hopp til innhold

Jentesamling på Beitostølen 14. - 16. november

Jenteprosjektet Buskerud Skikrets

Jenteprosjektet for langrennsjenter i Buskerud har i sommer/høst gjennomført en rekke flotte samlinger for skijenter født i årene 1998-2001.

 

Jenteprosjektet 2014 hadde oppstart 21. mai med en fin friidrett/løpeøkt på Marienlyst med Tonje Vråle som kyndig instruktør på løpeteknikk og -øvelser. Nesten 50 jenter deltok! Kvelden ble avsluttet med hyggelig kveldsmat for jentene på Idrettens Hus. Neste kveldssamling var 11. juni med terrengsykling i Kjekstadmarka. 21. august var 38 ivrige jenter samlet til rulleskiøkt på Heistadmoen.

35 ivrige skijenter deltok på skisamling på Beitostølen 14. - 16. november under kyndig og inspirerende ledelse av Petter Reistad.

 

Vi trenger noen foreldre/foresatte til å videreføre jenteprosjektet!  Det er ikke mye arbeid, men det er gøy å organisere et tiltak som alle setter stor pris på!  Ta kontakt med en av de nedenstående, så får du høre mer om hva «arbeidet» går ut på.

Hilde Moholth                 Per Olav Laukli                 Jens Vig

Bever’n                            Konnerud                          Drammen Strong

975 73 440                      906 71 102                         915 21 534

 

 

NIF-EPI03, 03