Hopp til innhold

Klubbinformasjon

Nyttig informasjon til både nye og eksisterende klubber.

Para

Lover og regler finner du her.

Lov for Buskerud Skikrets finner du her.

Alt om skilisens finner du her.

Satser for startkontingent og deltakeravgift.

Alt om idrettsregistreringen på Norges Idrettsforbund sine hjemmesider.

Ny klubb? Du finner alt du trenger å vite i Klubbguiden til NIF.

Støtteordninger

Lagskontingent

Lag med 1-50 medlemmer kr 2.000,-
Lag med 51-100 medlemmer kr 2.500,-
Lag med over 101 medlemmer
eller mer enn en skigren
kr 3.500,-

Klubbovergang

Skjemaet for skifte av klubb
Send skjemaet til kretskontoret ditt - både i gammel og ny skikrets. Send det også hvis klubbskiftet er innenfor samme skikrets.

Hvis du skal skifte klubb, er det viktigste å huske at medlemskapet i den nye klubben må være ordnet senest to måneder før start i konkurranse. Det andre som er viktig å vite, er at en utøver ikke kan konkurrere for mer enn 1 klubb i samme skisesong i samme skidisiplin. Skisesongen regnes da fra 1. mai til 30. april.

Det er lov å være medlem av flere klubber, men ikke å konkurrere for mer enn 1 klubb. Det er lov å konkurrere for forskjellige klubber i to forskjellige skigrener, men bare for 1 klubb innenfor samme gren.

Ved utmeldelse fra en klubb må man selvsagt ha gjort opp alt man "skylder" den gamle klubben (kontingenter og andre forpliktelser), dette er ikke omtalt i rennreglementet, men i Norges Idrettsforbunds lovverk.

Politiattest

Alle ansatte og frivillige som skal utføre oppgaver for idrettslaget som innebærer et tillits- eller ansvarsforhold overfor mindreårige eller mennesker med utviklingshemming, skal avkreves politiattest.

NIF-EPI01, 01
Foto: Hanna Johre / NTB