Hopp til innhold

Nyhetsarkiv

Kvalikrenn alpint 2020

Pga. kvoteinndelinger for Hovedlandsrenn og Telenorlekene 2020 har alpinkomiten bestemt at alle lokale renn fra uke 1 til 15 teller med.

Utstyrsmidler for 2019

NIF kommer til åpne opp for søknader rundt månedsskiftet januar/februar, søknadsfristen blir onsdag 4. mars.

Kombilekene 2020

NSF kombinert og Tolga IL inviterer til Kombilekene 24.-26. januar 2020. Et av årets høydepunkt i kombinert.

Ny topplassering for Saltvik Pedersen

Saltvik Pedersen leder verdenscupen suverent, og han leder i tillegg super-G-cupen, storslalåm-cupen og slalåmcupen. Til sammen har han fem seiere så langt i verdenscupen, hans svakeste plassering er en annenplass!

Hovden i farta - resultater

En flott fartstreningsdag, endring i program, KM SSL kombi og SSL renn. Dagene på Hovden i farta ble meget gode på tross av lite fartsrening.

Klart for junior-NM

Det er klart for junior NM og FIS renn i slalåm og storslalåm 18-19. januar. Det er Krødsherad IL Alpingruppa som er arrangør av mesterskapet på Norefjell.

Sesongens tredje seier til Sivert

KVITFJELL: – Det smaker alltid godt med en seier, sier Sivert Hole som fikk dele pallen med Tor-Kjetil Alstad og Erik Kvernberg fra samme fylke.

Smørevettregler og fluortiltak

Norges Skiforbund innfører fluorforbud for alle klasser i alle NSFs grener til og med aldersgruppe 16 år, samt smørevettregler og HMS tiltak.

World Cup-start for para

Jesper Saltvik Pedersen og Marcus Grasto Nilsson er klare for World Cup-åpning i paraalpint i sveitsiske Veysonnaz.

Scandinavisk cup Nes 3-5/1

Årets første Scandinavisk cup langrenn arrangeres på Nes skistadion. Sprint fredag, friteknikk lørdag og klassisk søndag

NIF-EPI01, 01
fnugg