Hopp til innhold

Mathias - verdensmester U23

Mathias Holbæk er verdensmester U23. Vindbjartløperen kopierte dermed prestasjonen fra fjorårets junior VM og vant i sitt første år som U23 løper. Skikretsen gratulerer!!!

Maktdemonstrasjon av de norske gutta
De norske gutta imponerte under 10 km intervallstart i U23-VM i Planica. Nordmennene tapetserte pallen og Mathias Holbælk vant 3,1 sekunder foran Martin Kirkeberg Mørk og 19 sekunder foran Edvard Sandvik. Thomas Mollestad tok femteplassen i det som var en maktdemonstrasjon av det norske laget. Nordmennene kjempet med hverandre gjennom hele løpet, men til slutt trakk sørlendingen Holbæk det lengste strået på de siste kilometerne.
Holbæk slo dermed tilbake etter at han kom på den sure fjerdeplassen under 20 km fellesstart på torsdag.