Hopp til innhold

Invitasjoner fonnasamlinger alpint mai og juni 2023

Ny sesong, nye muligheter. I henhold til samlingsplanen er det en glede å invitere til vårens Fonna samlinger. Det er kommet mye snø på breen i år, så samlingene før sommeren blir garantert fantastiske

Invitasjoner samlinger Fonna mai og juni oppdatert samlingsplan hele 2023

INVITASJON TIL SAMLINGER PÅ FONNA MAI OG JUNI 2023

I henhold til samlingsplanen er det en gled å invitere til vårens Fonna samlinger. Det er kommet mye snø på breen i år, så samlingene før sommeren blir garantert fantastiske.

I år ønsker vi tidlig påmelding med en 2ukers frist før samling på avmelding. Dette for å kunne tilby overnatting til flest mulig. Løpere og trenere fra Agder og Rogaland skikrets og Voss har prioritet i overnatting om det skulle bli overbooket.

Skikretsen ordner med heiskort til alle påmeldte, inkl. sesongkort.

Samlingene er åpen for: Alle

Overnatting og organisering: «Hovden-huset/Olastølen» og innkjøp, matlaging og renhold organiseres mellom foreldre og ledere som bor på huset.

I etterkant av hver samlingen vil kretsen foreta en avregning av kostnadsfordelingen i henhold til antall påmeldte deltakere. Kostnadsfordelingen vil omfatte overnatting, heiskort, treneravgift og dekning av felleskostnader. Hver klubb blir fakturert for sitt beløp.

Transport: Alle må selv sørge for transport til/fra Fonna samt transport opp og ned til bakken hver dag. Bom opp til skisenter koster 100,- pr. dag, årskort koster 1000,- og kan kjøpes på www.passpay.no 

Lagleder: Hver klubb oppnevner lagleder, og all informasjon går gjennom lagleder og samlingsansvarlig.

Påmelding: Klubbvis påmelding mai/juni samlinger innen Mandag 01.05 Kl.16.00 på eget skjema sendt sportslige ledere i klubb. Klubbvis bekreftelse av deltakere 14 dager før hver samling, avmelding senere en det belastes med et administrasjonsgebyr på 100,- pr. dag

Husk å ta med: Skiutstyr, barmarkstøy for utetrening, preppeutstyr, drikkeflaske, regntøy, hjelm, ryggplate og badetøy

Trener/lagledermøte: I trenerfløy kl. 21.00 kvelden før første treningsdag

Vel møtt til vår samlinger på Fonna.

Hilsen Helge kretstrener

NIF-EPI02, 02