Hopp til innhold

OL i Beijing - en fantastisk opplevelse og medaljerush

Blattmann gir seg på topp - årets trener

Hans Blattmann er synonymt med skisport og alpint spesifikt. Treneren, organisatoren og ildsjelen som tidligere har mottatt skikretsens hederstegn, har valgt å gi seg på topp.

Hvis man skulle ramset opp alt Hans Blattmann har drevet med innenfor skiidretten, hadde vi egentlig ikke hatt plass. Han har gjort en fantastisk innsats på klubbnivå, skigymnas, skikrets og de siste år som landslagssjef paraalpint.

Han har levet og åndet for skisporten 24/7. Satt krav til de rundt seg, her må det jobbes. Resultater kommer ikke av seg selv. Pushet grenser, talt Roma midt i mot og ikke minst vært med på å fremme paraidretten slik at de får sin rettmessige plass i alle systemer.

Hans mottok i 2019 skikretsens høyeste utmerkelse for ledere/trenere og tillitsvalgte - skikretsens hederstegn. Han kunne nok også ha mottatt årets trener hver år siden 2014.

Men for sesongen 2022-2023 vil uansett skikretstinget hedre ham med tittelen årets trener, igjen. En perfekt avslutning på hans landslagssjef karriere i NSF para. Vi håper også han kan si noen velvalgte ord under fagmøte alpint og han vil selvfølgelig fortsatt være engasjert for skisporten lokalt og vi ser han nok med porter, merkekanne og drillen i hånden også kommende vinter, til det beste for rekruttering i egen krets.

Vel blåst Hans, en hedersmann av de sjeldne.

Vi lar Jesper Saltvik Pedersen stå for takkeordene til verdens beste trener:

 

Test på facebook 2

NIF-EPI03, 03