Hopp til innhold

Hovdenrennet med innlagt KM friteknikk og skiGØY

Årets Hovdenrenn med innlagt KM friteknikk ble et flott arrangement. Gratulerer til alle medaljevinere og ekstra gøy med så mange unge deltakere.

 Se også mange bilder i dropbox fra KM som Henning Wiig har tatt, til fri benyttelse.

bilder dropbox RESULTATER HOVDENRENNET KM medaljører 2023-2024

 

Fra tidligere:

Snøen har lavet ned både naturlig og via snøproduksjonsanlegget på Setesdals tak, den siste tiden. Alt ser ut til å ligge tilrette for en strålende åpningshelg for langrenn i egen krets. Tradisjonelt, så vil Hovdenrennet også ha med mange løpere fra nabokretser, samt løpere som i fremtiden skal gå på HSG.

For 2023-2024 sesongen, så har langrennskomiteen delt opp ulike KM øvelser via flere arrangement. Hovdenrennet har da også fått tildelt KM status friteknikk. Inngår også i kretscup 2023-2024.

Egen artikkel om KM 2023-2024 Kretscup 2023-2024

På Hovden ønsker arrangør ALLE velkommen. Dvs. sonerenn for de under 12 år og eget arrangement for de aller minste. Hele familien på tur er viktig. For at helgen skal bli ekstra utbytterik, så inviterer langrennskomiteen sammen med Hovden Skgymnas til en fellesøkt søndag formiddag fra 0930-1130. Hovedtrener Micke Pålsson står i spissen, for både trenere og elever ved HSG, som vil lage en skidag for alle aldersgrupper, med fokus på GØY og litt skiteknikk på stadion. Skiklubbutvikler Henning Wiig vil også være med.

Påmelding Hovdenrennet 2023 via Isonen terminliste på nett 

Hovdenrennet (KM fristil) blir også brukt i ulike uttak til kretsoppgaver i sesongen 2023-2024 som Ungdomsstafetten og Hovedlandsrenn (kriteriene kommer om litt)

Webcam tjeneste Hovden langrennsarena

nif-epi04, 04